WICOTEC KIRKEBJERG OPKØBER KURT JENSEN MASKINFABRIK A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S har opkøbt Kurt Jensen Maskinfabrik A/S og overtager dermed alle aktier i virksomheden. Opkøbet imødekommer den store efterspørgsel, der er inden for vand, pharma og industrielle varmepumper.

Kurt Jensen Maskinfabrik er specialiseret inden for fremstilling af rustfri rørføringer til vandværker, fødevarer og miljøsektoren. Virksomheden har egen kapacitet til bejdsning af rustfrit stål, og de har specialudstyr til optræk af rør i forbindelse med fremstilling af rørsystemer med sideforgreninger.

Opkøbet kommer til at styrke kapaciteten i Wicotec Kirkebjergs datterselskab Holmskov Rustfri væsentligt:

– Med opkøbet sikrer vi, at vi nu i endnu højere grad er i stand til at møde den store efterspørgsel, der er på rustfrie rørinstallationer til vand- og spildevandsområdet samt hele pharmaindustrien, da vi nu udbygger vores produktionskapacitet betragteligt, siger afdelingsdirektør for Industri og Infrastruktur i Wicotec Kirkebjerg Henrik Jørgensen.

Han pointerer desuden, at Wicotec Kirkebjerg med opkøbet sætter sig i bedre stand til at byde ind på de grønne opgaver, der venter forude i form af industrielle varmepumper.

Kurt Jensen Maskinfabrik har 20 medarbejdere, og de 4000 m2 produktionslokaler er placeret i Otterup på Fyn. En lokation der udgør en ideel placering i forhold til, at virksomheden kommer til at fungere som præfabrikationsenhed for hele landet.

Opkøbet betyder for Kurt Jensen Maskinfabrik, at virksomheden som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen nu kan vækste og klare langt større opgaver end tidligere:

– Vi har et stærkt samarbejde med Wicotec Kirkebjerg-koncernen, og jeg er sikker på, at vi med dem har fundet den rette ejer, der vil og kan styrke og udvikle Kurt Jensen Maskinfabrik fremadrettet, siger adm. direktør i Kurt Jensen Maskinfabrik Tommy Jensen, der i en periode har spejdet efter den rette køber for at sikre virksomhedens fremtidige eksistens og vækst.

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S fortsætter under samme CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen med tæt tilknytning til Holmskov Rustfri A/S. Tidligere ejer Tommy Jensen fortsætter i den daglige drift af virksomheden, og Henrik Jørgensen fra Wicotec Kirkebjerg-koncernen indtræder som adm. direktør.