OM OS

ALLE KOMPETENCER SAMLET ÉT STED

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner. Vi fokuserer på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for vores kernekompetencer el, VVS, ventilation og anlæg. Vi omsætter for mere end 2,5 milliarder kroner om året og beskæftiger 1.500 medarbejdere.

Som landsdækkende teknikentreprenør har vi erfaringen, kompetencerne og ressourcerne til at indgå i alle former for samarbejder og projekter – små som store – i hele Danmark.

Som landsdækkende servicepartner har vi ligeledes erfaringen, kompetencerne og ressourcerne til at servicere og vedligeholde alle typer af installationer, produktionsanlæg og faciliteter. Vi tilbyder 24/7 overvågning og service til vores kunder, som baserer sig på enkeltstående aftaler, servicekontraktkoncepter eller facility management aftaler.

Med 1.500 professionelle og engagerede medarbejdere kan vi tilbyde alle tekniske ydelser og løsninger i egenproduktion. Som kunde i Wicotec Kirkebjerg betyder det, at du får direkte adgang til rådgivning og vejledning samt den nyeste viden og teknologi inden for tekniske installationer til byggeriet, industrien og infrastrukturen. Vi træner og uddanner vores medarbejdere i de nyeste digitale løsninger til projektering og produktion. Det betyder samtidigt, at vi løbende effektiviserer og digitaliserer alle vores ydelser til markedet og til vores kunder.

FORRETNINGSGRUNDLAG

Vores ambition er at være den foretrukne teknikentreprenør og servicepartner i Danmark. Således tager vi udgangspunkt i kundens behov og finder de mest værdiskabende løsninger for deres drift eller projekt. Vi er ambitiøse i alt, hvad vi gør og anvender derfor de nyeste teknologier og værktøjer, hvor det tilfører værdi til kunderne.

Samtidig sætter vi fagligheden og det tætte samarbejde i højsædet drevet af vores fire bærende værdier: Ambitiøs, Ansvarlig, Fokuseret og Engageret.

Vores formål er at skabe værdi for vores kunder gennem intelligente løsninger og give energi, tryghed og komfort til byggeri, industri og infrastruktur. Vi leverer derfor høj kvalitet gennem intelligente løsninger inden for fire kernekompetencer; el, VVS, ventilation og anlæg.  

Vi har viljen og evnen til at skabe og vedligeholde et godt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere og derigennem sikre langsigtede kunderelationer med høj værdiskabelse.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og effektive teams som er motiverede og engagerede, er byggestenen, når vi sætter det bedste hold og udvikler medarbejderne til fremtiden. Vi prioriterer altid sikkerhed og trivsel for alle vores medarbejdere højt og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet.

WICOTEC KIRKEBJERG-KONCERNEN BESTÅR AF DATTERSELSKABERNE:

Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner. Vi fokuserer på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for vores kernekompetencer el, VVS, ventilation og anlæg. Vi omsætter for mere end 2 mia. kroner og beskæftiger over 1.350 medarbejdere.

AARSLEFF KONCERNEN – ONE COMPANY

Wicotec Kirkebjerg A/S er 100% ejet af Aarsleff-koncernen, som omsætter for ca. 20 mia. kroner om året og beskæftiger ca. 8.800 medarbejdere.

Når vi samarbejder på tværs i koncernen, kalder vi det One Company, og det er udtryk for, at vi søger og udnytter de synergier, der opstår, når specialentreprenører bringer hver sin kompetence til bordet for at nå frem til den bedste løsning.

Se det er One Company – Byggerier.

Se det er One Company – Anlægsprojekter.

WICOTEC KIRKEBJERG ER SUMMEN AF VORES MEDARBEJDERES KOMPETENCER

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi prioriterer altid sikkerhed og trivsel for alle vores medarbejdere højt og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet. Vi træner og uddanner vores medarbejdere i de nyeste digitale løsninger til projektering og produktion. 

EN PROFESSIONEL, CERTIFICERET OG ANERKENDT PARTNER

Wicotec Kirkebjerg er en professionel virksomhed og samarbejdspartner, som tænker langsigtet og evner at gennemføre og servicere komplekse teknikinstallationer. Vi følger markedsudviklingen og globale trends således, at vi kan fastholde vores høje sikkerheds- og kvalitetsniveau, en høj effektivitet og udvikle de dygtigste medarbejdere gennem vores værdier i én fælles kultur.

Samtidig vil vi beskytte miljøet ved at reducere virksomhedens miljøbelastning og arbejder vedvarende og målrettet på at sikre vore medarbejdere et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

WiCOTEC KIRKEBJERG ER CERTIFICERET INDEN FOR OMRÅDERNE:

KVALITET

ISO 9001: 2015

MILJØ

ISO 14001: 2015

ARBEJDSMILJØ

ISO 45001: 2018

WICOTEC KIRKEBJERGS HISTORIE

Vores historie starter i 1950, hvor Kirkebjerg A/S bliver stiftet, mens stiftelsen af Wicotec A/S sker i 1984, hvorefter sammenlægningen af disse to virksomheder finder sted i 2012.

Vores datterselskaber E. Klink A/SHolmskov Rustfri A/S, Jysk CTS A/S, M.D. Rustfri A/S og S&H Klimateknik A/S har været en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen siden henholdsvis 2005, 2018, 2022 og 2023.

Siden 1997 har vi været en del af Per Aarsleff A/S og i 2019 overtages alle aktier i Wicotec Kirkebjerg-koncernen af Per Aarsleff A/S.

Igennem årene har vi i Wicotec Kirkebjerg sat vores præg på teknikken i byggebranchen inden for vores fire fagområder el, VVS, ventilation og anlæg.