Afdelingsdeler Lasse Buur Andersen, Kalundborg

WICOTEC KIRKEBJERG ÅBNER NY AFDELING I KALUNDBORG

En mere fokuseret markedstilgang og en styrket lokal tilstedeværelse er baggrunden for, at Wicotec Kirkebjerg åbner ny afdeling i Kalundborg

Start januar slog den landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg dørene op til et nyt tværfagligt afdelingskontor i Kalundborg, som fremover skal løse el og VVS-opgaver i det vestsjællandske inden for forretningsområdet Pharma & Food.

Udvidelsen er et skridt på vejen til en mere fokuseret markedstilgang, som er en del af virksomhedens strategiske forretningsplan. Det indebærer lokal tilstedeværelse i udvalgte områder, blandt andet Kalundborg, som huser en række større industrivirksomheder som Novo Nordisk, Chr. Hansen og Novozymes, som Wicotec Kirkebjerg allerede udfører en række opgaver for – dels i Kalundborg og dels på en række andre lokaliteter.

Med den nye kalundborgafdeling vil Wicotec Kirkebjerg styrke serviceringen af de faste kunder i området.

– Industrivirksomhederne i området efterspørger ofte lokale samarbejdspartnere, der kan udvise fleksibilitet og fx rykke hurtigt ud til opgaver. Med en lokal forankring kan vi skabe et endnu stærkere men også bredere tværfagligt samarbejde med kunderne, baseret på alle vores kompetencer, siger direktør for Industri og Infrastruktur i Wicotec Kirkebjerg Henrik Jørgensen.

I første omgang er der tale om et tværfagligt afdelingskontor, som fremover skal løse el- og VVS-opgaver i det vestsjællandske, og det sker fra adressen Hareskovvej 13 i Kalundborg. Senere på året vil der også blive tilknyttet lagerfaciliteter. Afdelingen har tæt samarbejde med Wicotec Kirkebjergs øvrige afdelinger, herunder Brand & Sikring og datterselskabet E. Klink. Samarbejde med søsterselskabet Per Aarsleff forstærkes ligeledes i området.

Afdelingsleder Lasse Buur Andersen står i spidsen for det nye afdelingskontor. Han kommer med mange års erfaring som projektleder i branchen, og har senest fungeret som tværfaglig projektleder på en lang række komplicerede teknikentrepriser.