Nyt domicil

NYT DOMICIL ER FUNDAMENT FOR FREMTIDEN

I april var der rejsegilde på Roskildevej 338 i Taastrup, hvor Wicotec Kirkebjerg bygger nyt domicil. Opførelsen af de nye kontoromgivelser er et skridt på vejen i den strategiske udvikling af koncernen.

Lidt mere end 200 gæster havde lagt vejen forbi byggepladsen på Roskildevej 338, hvor håndværkerne for et par timer havde sat maskinerne på stand by i anledningen af dagens rejsegilde.

Ifølge byggeplanerne rykker cirka 350 medarbejdere fra Wicotec Kirkebjerg, E. Klink og Petri & Haugsted – der alle er datterselskaber hos Per Aarsleff A/S – ind i det 8000 m2 store domicil i starten af 2023.

Det bliver i en moderne og funktionel bygning, som vil sætte et positivt præg på området, sagde Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler i sin tale:

– I er jo selv specialister i byggeri og anlæg. Det er lidt som modeskaberen, der skal skabe sit eget festskrud, det bliver uden tvivl godt, sagde borgmesteren og understregede betydningen af et stærkt erhvervsliv i kommunen:

– Det er vigtigt for os at skabe de bedste rammer for erhvervslivet, for det er jo jer, der er med til at skabe vækst og finansiere den fælles velfærd. Så tak for jer!

Opførelsen af det nye domicil er ifølge Wicotec Kirkebjergs adm. direktør Brian Ludvigsen et skridt på vejen i den strategiske udvikling af Wicotec Kirkebjerg-koncernen:

– Flytningen tilbage til adressen, hvor selskabets historie er opbygget, bliver en vigtig og meget synlig milepæl i vores snart lange historie. Med de nye omgivelser skaber vi rammerne for selskabets videre udvikling og fundamentet for den fremtid, vi sammen skal bygge.

For medarbejderne bliver de nye omgivelser en markant opgradering fra de omgivelser, de er vant til.

– Bygningen skal invitere til samarbejde og skabe udviklende rammer for alle, der har deres daglige gang i huset. Vi har lagt stor vægt på at få skabt optimale omgivelser, som er rare at være i, og der er arbejdet grundigt med lysindfald, akustik og rumfordeling, som har stor betydning for arbejdsglæde og trivsel, siger Brian Ludvigsen.

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner med 1.300 medarbejdere, som arbejder inden for kompetenceområderne el, VVS, ventilation og anlæg. Som servicepartner servicerer og vedligeholder de alle typer af installationer, produktionsanlæg og faciliteter.

Virksomheden kunne i forbindelse med offentliggørelsen af årsregnskabet tidligere på året bryste sig af at have rundet sin højeste omsætning nogensinde. Her havnede toplinjen på 2.047 mio. kr., hvilket er en forbedring på 442 mio. kr. eller 28 pct. i forhold til året før.