Bygherre
Novo Nordisk
Bruttoareal
15.000 m²
År
2015-2016
Entrepriseform
Teknikentreprise
Rådgiver
Rambøll Danmark A/S

NOVO NORDISK SITE MÅLØV BYGNING HI

Novo Nordisk har fokus på udvikling inden for diabetesforskning og har derfor udvidet deres lokaliteter i Måløv med en ny 16.700 m² stor kontor- og laboratoriebygning. Wicotec Kirkebjerg har udført teknikentreprisen, som bestod af tidlig deltagelse i alle faser samt udførelse af alle de tekniske fag – el, ventilation, VVS og sprinkling.

Udførelsen var opdelt i fire storentrepriser i en partnering-model, som bestod af Råhus- og aptering og Aarsleff. I Wicotec Kirkebjerg stod vi for teknikentreprisen. Inventarentreprisen blev udført af Lab Flex, og byggepladsen blev udført af Ramirent. Projektet var opdelt i fire faser, der hver sigtede efter åbenhed, tværfaglighed og optimering af byggeriet. Modellen bevirkede, at entreprenørerne var inddraget tidligt i projektet, hvilket betød at processen og byggeperioden var mere effektiv end normalt. Det har også resulteret i et bedre samarbejde i hverdagen, da alle stilede efter fælles målsætninger og en fælles interesse i effektivitet.

Byggeriet blev derfor udført og indviet hurtigere og bedre end normalt. I Wicotec Kirkebjerg ser vi, at det sker, når alle intentioner om at skabe samarbejde lykkedes samtidig med at økonomi, tid og kvalitet er optimeret.

Fagområder: 

  • El 
  • VVS 
  • Ventilation
  • Køl 
  • Sprinkler